1.400 solgte boligen selv i fjor

boligmarked

Propr.no hadde i fjor en oppdragsvekst på 38 prosent som solgte egen bolig selv – Propr omsatte boliger for 3,6 milliarder kroner.

– Dette er et tydelig tegn at vi fortsetter å styrke posisjonen som et solid selskap som forbrukere har økende tillit til, sier Propr-sjef Kjetil Eriksson.

Kraftig vekst
Propr hadde i fjor en solid omsetningsvekst med driftsinntekter på 17,1 millioner kroner. Det er opp 16 prosent sammenlignet med 14,9 millioner kroner i 2019.

– Fjoråret ble bra, men vi opplever hele 40 prosent vekst i første kvartal, sier han.

Driftsresultatet endte på minus 1,8 millioner kroner i fjor, sammenlignet med minus 1,4 året før. Selskapet er godt kapitalisert med 8,6 millioner i kontanter.

– Gjennom fjoråret har vi gjort noen store, og mange små̊ tilpasninger i kundereisen, sier Eriksson, og legger til at dette er for å skape en best kundeopplevelse, både før og etter kundene har bestilt tjenesten.

– Resultatet er at enda flere kunder kommer gjennom salgsløpet helt uten teknisk bistand fra support, i tillegg til at kundene velger å kjøpe flere varer og tjenester gjennom oss, sier han.

Milliardbutikk
Selskapets kunder omsatte boliger for 3,64 milliarder kroner i fjor mot 2,16 milliarder kroner i 2019, noe som gir en volumvekst på̊ hele 68 prosent. 

– Vi stolte av å være en tydelig markedsleder innenfor segmentet for privat boligsalg, sier Eriksson og legger til at det er en svært spennende posisjon, da de fleste har tro på at denne måten å selge bolig på vil øke betydelig i tiden fremover.

– Vi er rigget for vekst med en skalerbar allsidig plattform, sier han.

Det skjer også større endringer i strukturen, og de har fått fullmakt til å utfisjonere Propr til en Holding-struktur. Dette for å være rustet for evt. oppkjøp og endringer.

– Vi etablerer en såkalt Protech-hub for å være tydeligere og ta en enda større del av kaken i dette markedet, sier han.

Propr.no er en digital nettjeneste som bruker avansert maskinlæring. Propr.no er Norges største boligsalgstjeneste på nett, og har utviklet et system som erstatter eiendomsmegleren. Ved hjelp av teknologien kan du selge boligen din selv på et trygt, sikkert og enkelt møte, uten et fordyrende mellomledd. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.