Wizz Air lanserer 32 nye ruter og ny base i Italia

wizzair

Wizz Air kunngjorde i dag den planlagte åpningen av sin 43. base i Europa. Kunngjøringen av den nye basen i Roma skjer samtidig som selskapet annonserer hele 32 nye ruter, med flygninger til 19 europeiske land. De nye rutene blir et supplement til de 20 rutene som selskapet allerede opererer fra Roma Fiumicino-flyplassen.

Wizz Air har flydd i Italia siden 2004, og har siden fraktet over 40 millioner passasjerer på over 200 ruter. Den nye basen i Roma, blir selskapets femte baseetablering i Italia det siste året (Milan Malpensa, Catania, Palermo og Bari). I tillegg til et bedre flytilbud, vil også etableringen skape 100 nye arbeidsplasser i Wizz Air, samt 1500 tilknyttede arbeiderplasser. Billetter kan kjøpes på  eller i selskapets mobilapp, til priser fra 19.99 euro. 

Fire nye Airbus A321neo-fly skal supplere flåten som til sammen skal dekke totalt 52 destinasjoner fra Roma i 2021. Dagens ruteannonsering fører til Wizz Air mer enn dobler antall tilbudte seter fra den italienske hovedstaden. Totalen er nå på nærmere 4 millioner seter.

Wizz Air har en flåte med gjennomsnittsalder på 5,4 år, så blant annet består av de mest effektive og bærekraftige Airbus 320- og Airbus 320neo-flyene. Selskapet har dessuten den største ordreboken på over 250 fly av den toppmoderne Airbus A320-neo-familien, hvilket vil gjøre det mulig å redusere miljøavtrykket ytterligere. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.