VIDEO: Carola skaper adventsstemning med «Carolas advent»

viaplay

Ingen skaper bedre julestemning enn Carola. Hver søndag i advent inviterer hun gjester hjem til Steninge slott i sitt eget TV-program «Carolas advent» på Viaplay og TV3.

Carolas juleserie har premiere på Viaplay og TV3 søndag 1. desember. Den svenske sangdronningen gleder seg til å invitere til førjulsstemning i sin første TV-serie, over 35 år etter hun hadde sitt gjennombrudd med «Främling» i Melodi Grand Prix i 1983.

– Jeg vil prøve å løfte fram hva julen egentlig handler om, sier Carola.

I Viaplays originalserie «Carolas advent» vil Carola invitere venner og kolleger til sitt hjem i Steninge slott. Gjestene, som er noen av de største artistene i Norden, skal være sammen med Carola en hel dag og prate, lage mat og spise sammen.

– Vi kommer til å snakke om gode minner, juletradisjoner og ønsker for julen. Jeg kan ikke se for meg en bedre anledning til å dele våre tanker med hverandre enn gjennom mat, sang og musikk, sier Carola. 

Et av Sveriges største musikalske navn gjennom tidene skal skape julestemning på Viaplay i desember. Hennes gjennombrudd med «Främling» i Melodi Grand Prix fra 1983 gjorde den da 16 år gamle Carola til en verdensstjerne over natten. Gjennom årene har Carola medvirket i en rekke TV-programmer, men Viaplays nye originalserie Carolas advent blir hennes første egne serie. 

Hver episode vil to av Carolas venner og kolleger fremføre hver sin duett sammen med sangdronningen. I tillegg vil Carola fremføre én solo. Det vil bli en blanding av tradisjonelle julesanger og andre låter som passer til adventstemaet. 

Som en ekstra bonus vil det dukke opp en gjest i hver episode, med en spesiell tilknytning til julen som de vil dele med Carola og seerne.

Blant gjestene i Carolas julepyntede stue er Sanna Nielsen, som er en folkekjær svensk artist og programleder for Allsang på Skansen. Sangeren, danseren og programlederen Måns Zelmerlöw og fyrverkeriet Charlotte Perrelli skal også skape julestemning med sang og gode historier i Carolas advent. 

– Vi kommer til å snakke om minner, tradisjoner og ønsker rundt julens høytid. Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å dele våre tanker med hverandre enn gjennom sang, musikk og et godt måltid, sier Carola.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.