Tryg styrker samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker

verktøy

– Vi opplevde samarbeidet i 2022 som en suksess, og utvider nå samarbeidet. Norges Hyggeligste Håndverker representerer en positiv kraft i håndverksbransjen, og har verdier som vi i Tryg ønsker å assosieres med. Vi tilbyr bedriftsmarkedet trygghetsløsninger både for arbeidsplasser og ansatte, og er svært glade for å støtte kåringen, sier Ingeborg Morken, direktør i Tryg Næringsliv.

I april starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for syvende år på rad. Tryg tar steget opp til å bli GULLSPONSOR, og blir også medlem av juryen som velger finalister og vinnere i kåringen.

– Å delta i juryen innebærer et stort ansvar for å velge ut de riktige rollemodellene for bransjen. Samtidig blir det veldig givende å komme tett på kandidatene og bli godt kjent med dem, sier Ingeborg Morken.

Trygs kundeløfte Det handler om å være trygg gjelder også i høyeste grad for håndverksbedrifter og deres ansatte. Håndverkerens viktigste verktøy er kroppen, og yrket som håndverker kan innebære økt risiko for skader og uhell. Tryg støtter de nominerte håndverkerne med «Tryg Legehjelp». I tillegg får vinneren et videreutdanningsstipend verd 30 000 kroner, og et reisegavekort på 20 000 kroner.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med at Tryg styrker sitt engasjement.

– Vi er stolte over å ha Tryg Forsikring på laget, og nå i en enda mer sentral rolle. Tryg er Skandinavias største skadeforsikringsselskap, med et bredt spekter av forsikringer til bedrifter. De kan med andre ord tilby håndverksbedrifter skreddersydde forsikringsløsninger som gir færre skader og større trygghet. Så vi mener de passer perfekt inn blant våre sponsorer, som alle holder høy kvalitet og er svært relevante for kåringen, sier Husstad-Nedberg.

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrke rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.