Trommetrollan fra Bodø skapte feststemning under Ski-VM i Seefeld

Sjømannskirken

Ski-VM i Seefeld ble en stor suksess for Sjømannskirken i Seefeld, hele 1400 nordmenn besøkte Sjømannskirkens varmestue under ski-VM. Også jentene i Trommetrollan fra Bodø var innom.

De spilte utenfor Sjømannskirkens lokaler da statsminister Erna Solberg kom på besøk, i tillegg var de innom Sjømansskirkens pop-up-kirke for kaffe og vaffel.

Kombinasjonen av sentral beliggenheten og mange nordmenn, resulterte i høye besøkstall og god stemning. Ifølge Alvsvåg tok mellom 90 og 300 mennesker turen innom Sjømannskirkens varmestue hver eneste dag under mesterskapet. Til sammen ble det servert cirka 1800 vaffelplater.

– Det har vært et eventyr, det er tydelig at folk setter pris på et slikt pusterom. Mange ga også uttrykk for at det var fint med en alkoholfri arena, sier Alvsvåg.

Ifølge prosjektlederen er Sjømannskirkens rolle som beredskapsorganisasjon også viktig under slike mesterskap.

– Heldigvis var det få alvorlige hendelser, men en nordmann ble innlagt på sykehus. Han fikk besøk fra en av oss i staben. Sjømannskirken har lang tradisjon for å være til stede på store internasjonale idrettsarrangementer. Første gang var under OL i Atlanta i 1996, avslutter Alvsvåg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.