Tannpine i Mo i Rana

nfk

I Rana har SMS om adresseendring av en tannklinikk gått ut til alle pasienter som tidligere har vært innom tre private aktører, skapt en liten tannpine. – Den offentlige tannhelsetjenesten har ikke flyttet, sier klinikkleder på Rana Tannklinikk, Linda Elisabeth Berg.

I forbindelse med samlokaliseringen av to private klinikker, er det sendt ut sms til alle pasienter i deres register, med informasjon om at de nå befinner seg på ny adresse. 

– Dessverre har denne meldingen lagt seg i samme sms-tråd som meldinger fra Den offentlige tannhelsetjenesten og andre private tannklinikker. Antakelig fordi samme meldingsleverandør er brukt til denne varslingen. Dette har skapt forvirring også for våre pasienter, sier klinikkleder i Rana, Linda Elisabeth Berg i Nordland fylkeskommune.

Klinikklederen ønsker lykke til med flyttingen, men presiserer at pasienter til den offentlige tannhelsetjenesten altså fortsatt skal møte på Rana Tannklinikk i Søndre gate 3. 

– Vi har mottatt flere henvendelser fra våre pasienter som tror at vi nå har flyttet, og som møter til behandling på feil adresse. Den private aktøren, Oris Dental, har sendt ut nye sms-er for oppklaring. Forhåpentligvis vil vi unngå at våre pasienter møter på feil sted, forteller Berg.

Klinikklederen i den offentlige tannhelsetjenesten i Mo i Rana, har også mottatt henvendelser fra andre private tannklinikker i Rana som opplever at pasientene deres har fått sms om adresseendringen.

– Disse har fortsatt samme adresse, da det kun er Nord tannklinikk som har flyttet, avslutter Linda Elisabeth Berg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.