Tinder datingtips: Slik swiper du inn høstflørten

tinder dating

Høsten er her, og med begynnelsen av et nytt semester har mange for første gang gått inn i studentlivet – med alt det innebærer. Dette kan inkludere å bytte ut hjembyen med et nytt fellesskap i en ny by, og for første gang stå på egne ben.

For mange betyr denne perioden også å laste ned en datingapp for aller første gang. Det er faktisk på denne tiden av året at Tinder opplever den største økningen i brukere mellom 18 og 24 år, spesielt blant studenter (fra august til september). Nå deler verdens mest populære datingapp tips og ideer til morsomme aktiviteter som ikke tømmer studentlommeboken.

Les også:  Vil inkludere elever fra privatskoler i velferdstiltak i Nordland

For å gjøre det enklere for nye studenter, deler Tinder tips om rimelige datingaktiviteter i Norges største studentbyer, samt noen viktige råd for å komme i gang med datingreisen din.

– Semesterstart er tiden når mange unge studenter etablerer seg i en ny by. Selv om det kan virke som en skremmende opplevelse, er det en tid som skal omfavnes og det er en mulighet til å møte nye mennesker, noe som kan innebære å bruke Tinder for aller første gang. Dette er den perfekte tiden for Tinder å dele sine beste tips, alt fra oppsett av Tinder-profilen din til noen nyttige forslag til rimelige datingaktiviteter, sier Elin Sivard, Nordic Communications Manager på Tinder.

Les også:  Lys våken: Elleveåringer overnatter i kirken

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.