Tinder datingtips: Slik swiper du inn høstflørten

tinder dating

Høsten er her, og med begynnelsen av et nytt semester har mange for første gang gått inn i studentlivet – med alt det innebærer. Dette kan inkludere å bytte ut hjembyen med et nytt fellesskap i en ny by, og for første gang stå på egne ben.

For mange betyr denne perioden også å laste ned en datingapp for aller første gang. Det er faktisk på denne tiden av året at Tinder opplever den største økningen i brukere mellom 18 og 24 år, spesielt blant studenter (fra august til september). Nå deler verdens mest populære datingapp tips og ideer til morsomme aktiviteter som ikke tømmer studentlommeboken.

For å gjøre det enklere for nye studenter, deler Tinder tips om rimelige datingaktiviteter i Norges største studentbyer, samt noen viktige råd for å komme i gang med datingreisen din.

– Semesterstart er tiden når mange unge studenter etablerer seg i en ny by. Selv om det kan virke som en skremmende opplevelse, er det en tid som skal omfavnes og det er en mulighet til å møte nye mennesker, noe som kan innebære å bruke Tinder for aller første gang. Dette er den perfekte tiden for Tinder å dele sine beste tips, alt fra oppsett av Tinder-profilen din til noen nyttige forslag til rimelige datingaktiviteter, sier Elin Sivard, Nordic Communications Manager på Tinder.

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.