Nå blir Heningsvær Haa-land

pr-o

Den Norske Manchester City spissen, Erling Braut Haaland, har fått æren av å være forsidestjernen av det nye coveret til det første EA SPORTS FC-spillet noen gang.

For å feire dette har EA SPORTS produsert en turistlignende reklame som viser frem kjente norske landemerker og landskap som blir gjort om til «Haa-landskap», som forvandler hele Norge til Haa-land.

Gjennom pittoreske fjorder, dansende nordlys, den majestetiske Preikestolen og nydelige Henningsvær i Nordland, blir Erling Haaland feiret som en enestående nasjonalskatt. 

Haaland er fremtiden for fotball, og er derfor det naturlige valget for forsiden av EA SPORTS FC 24. 22-åringen har hatt en massiv suksess i sin første sesong av Barclays Premiere League, og avslutter som toppscorer med 36 mål – ligarekord.

Haaland har også vunnet European Golden Shoe, som blir gitt til Europas toppscorer, mens han vant «treble» som består av Barclays Premiere League, Emirates FA Cup og UEFA Champions League med Manchester City. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.