VIDEO: Haaland og Henningsvær i ny EA SPORTS reklamefilm

pr-o

Nylig ble det offentliggjort at norske Erling Braut Haaland i fotballklubben Manchester City blir forsidestjerne for det splitter nye fotballspillet EA SPORTS FC 24.

I den forbindelse har EA SPORTS laget en reklamefilm og i reklamen finner vi en vakker perle fra Nordland: vakre Henningsvær i Lofoten.

– Enhver fotballspiller drømmer om å bli forsidestjerne. Jeg er stolt av å spille en så stor rolle i lanseringen av en ny æra av det verdensledende fotballspillet EA SPORTS FC. Den første gangen jeg holdt coveret i egne hender, var min første reaksjon – tenk deg om jeg kunne vist dette til meg selv for ti år siden, sier Erling Haaland.

– EA SPORTS har definert interaktiv fotball i 30 år, og nå tar vi fansen enda tettere på sporten de elsker gjennom EA SPORTS FC. Dette er det neste kapittelet i vårt mål om å lage fremtidens fotball med fans over alt, og det starter med FC 24. Som leverer utrolig autentisitet kombinert med et massivt sprang innen gameplay-innovasjon. Velkommen til klubben, sier Cam Weber, president hos EA SPORTS.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.