nord universitet

4 219 søkere til Nord universitet

Totalt har 4 219 søkere et studium ved Nord universitet øverst på sin ønskeliste i årets Samordna opptak. Nett- og samlingsbaserte utdanninger øker i popularitet. Nord universitet har flere utdanninger som er... Les mer »
nfk

200 000 kroner til klimaarbeid på Helgeland

Studiesenteret RKK Vefsn får et tilskudd på 200 000 kroner til gjennomføring av prosjektet «Klimaarbeid for kommunene på Helgeland». Fylkesrådet ønsker å styrke klimaarbeidet i kommunene, og mener prosjektet «Klimaarbeid for kommunene... Les mer »
Nord universitet

Skal lede arbeidet med strategi for markedsføring og rekruttering i Nesna

Nesnaværingen Kristian Sivertsen har takket ja til å lede et delprosjekt om markedsføringsstrategi for Nord universitet, studiested Nesna. Nord universitet gjennomfører for tida et stort utviklingsprosjekt som blant annet skal foreslå nye... Les mer »
Nord universitet

Helgelending ny leder for utviklingsprosjektet på Nesna

Jan-Oddvar Sørnes er engasjert i stillingen som prosjektleder for utviklingsprosjektet på Nesna. Sørnes, som opprinnelig er fra Brønnøysund, er professor ved Handelshøgskolen på Nord universitet. Han starter i stillingen 15. oktober. –... Les mer »
nord universitet

Nord universitet: Endring i prosjektledelsen for Nesna-prosjektet

Nord universitets utviklingsprosjekt på Nesna er nå i full gang med fire delprosjekter og mange involverte bidragsytere. Prosjektleder Siv Dagny Aasvik går over i ny stilling i løpet av høsten, men prosjektet... Les mer »
Nord universitet

Unikt batteri-partnerskap skal gi kompetanseløft

Batteriselskapet FREYR Battery har stort behov for kompetanse. Sammen med NTNU, Nord universitet, Nordland fylkeskommune og Rana Utvikling har man nå satt i gang et unikt prosjekt for å sørge for at... Les mer »
nord universitet

118 søkere til Nesna

Det er 118 søkere til 100 studieplasser ved reetableringen av grunnskolelærer-, og barnehagelærerutdanningene på Nesna. Det viser tallene for Samordna opptak. – Tatt i betraktning den raske prosessen vi har vært igjennom... Les mer »
nordland fylkeskommune

Etablerer teknologi-lab i Mo i Rana

Nord universitet, Nordland fylkeskommune og Mechatronics Innovation Lab etablerer nytt tilbud for undervisning, industri og næringsliv. TechLab skal være et senter for opplæring og testing av digitale verktøy og teknologi lokalisert i... Les mer »
Nord universitet

Siv Dagny Aasvik leder utviklingsprosjektet på Nesna

Tidligere ordfører i Hadsel kommune, Siv Dagny Aasvik (43), skal lede utviklingsprosjektet på Nesna. – Jeg er veldig glad for at Siv Dagny har sagt ja til å lede prosjektet og nå... Les mer »
nfk

– Nesnasamfunnet kan ikke stå på vent !

– De statlige omstillingsmidlene til Nesna kan ikke stoppes allerede i 2023, mener Ingelin Noresjø, gruppeleder for KrF i Nordland fylkesting. Hun tror reetableringen av Campus Nesna vil ta mange år, og at resten av samfunnet ikke kan stå på vent... Les mer »