Carola synger julen inn på Viaplay

viaplay

Den svenske sangdronningen Carola debuterer med sitt første egne TV-program når hun synger julen inn på Viaplay i desember. Carolas Advent blir Viaplays første juleprogram mot et voksent publikum når det har premiere i desember i år.

– Det er fantastisk å få sin egen TV-serie, men tenk at det skulle ta 35 år, forteller Carola Häggkvist. 

Et av Sveriges største musikalske navn gjennom tidene skal skape julestemning på Viaplay i desember. Hennes gjennombrudd med Främling i Melodi Grand Prix fra 1983 gjorde den da 16 år gamle Carola til en verdensstjerne over natten. Gjennom årene har Carola medvirket i en rekke TV-programmer, men Viaplays nye originalserie Carolas Advent blir hennes første egne serie.

– Jeg vil prøve å løfte fram hva julen egentlig handler om, og få seerne til å se forbi det kommersielle, forteller Carola.

I Carolas Advent vil Carola invitere venner og kolleger til sitt hjem i Steninge. Gjestene, som er noen av de største artistene i Norden, skal være sammen med Carola en hel dag og prate, lage mat og spise sammen.

– Vi kommer til å snakke om gode minner, juletradisjoner og ønsker for julen. Jeg kan ikke se for meg en bedre anledning til å dele våre tanker med hverandre enn gjennom mat, sang og musikk, sier Carola. 

Hver episode vil to av Carolas venner og kolleger fremføre hver sin duett sammen med sangdronningen. I tillegg vil Carola fremføre én solo. Det vil bli en blanding av tradisjonelle julesanger og andre låter som passer til adventstemaet. 

Som en ekstra bonus vil det dukke opp en gjest i hver episode, med en spesiell tilknytning til julen som de vil dele med Carola og seerne. 

– Vi er veldig stolte over at selveste Carola har valgt å feire julen med oss, og ser fram til å servere denne godbiten av en juleserie til seerne våre. Jeg lover spennende gjester, overraskelser og masse deilig julemusikk, sier Viaplay-sjef Børge Nielsen.

Carolas Advent er en Viaplay Original med nordisk premiere i desember på NENT Groups strømmetjeneste Viaplay. Det vil bli totalt fire episoder. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.