apple

Svindel-SMSer sendt i Kredinor sitt navn

Det er denne helgen sendt svindel SMS-er med link hvor det gis inntrykk av at Kredinor er avsender. Det virker som om mottakerne her «tilfeldige» personer. Kredinor har IKKE sendt SMS-varsel denne... Les mer »
penger

Kredinor: – Nedgang i nordmenns inkassogjeld

Finanstilsynets statistikk fra første halvår 2021 viser en nedgang i nordmenns inkassogjeld. Dette er et oppsiktsvekkende fall og viser at nordmenn har blitt bedre betalere gjennom pandemien. Finanstilsynets halvårlige statistikk viser at... Les mer »
skatt

Inkasso-økning bare blant unge

Nye tall fra Kredinor viser at unge mellom 18 og 25 år skiller seg ut i inkassostatistikken. Det er bare blant unge antallet inkassosaker har økt i 2020. – Under hele koronapandemien... Les mer »
overrasket

Kredinor først ute med inkassobrev via eFaktura og Vipps

Sist uke sendte Kredinor, som det første inkassoselskap i Norge, de første inkassobrev via eFaktura til kundenes nettbank. Fra og med denne uken sendes inkassobrev også via Vipps til de som har... Les mer »
forbrukslån

Nå sendes inkassobrev direkte til nettbanken

Kredinor har tilrettelagt for den nye generasjonen eFaktura, og sendte som første inkassoselskap i Norge, inkassobrev direkte til kundenes nettbank, mandag 3. februar. Mer enn 3,2 millioner nordmenn kan motta eFaktura. Potensialet... Les mer »
kredinor

Stadig flere betaler inkassogjelden med mobilen

Juni er den beste betalingsmåneden i året, med en «all time high» i bruken av mobil og den enkle betalingsløsningen Betal nå fra Kredinor, hvor sluttkunden kan gå til direkte betaling med... Les mer »
kredinor

Samarbeid mellom Kredinor og inkubatorselskapet TheFactory

Kredinor inngår samarbeid med TheFactory som gir tilgang til et av Norges største gründermiljøer. Samarbeidet vil gi Kredinor innsikt til ideer og nye konsepter og deltakelse i et miljø som utvikler løsninger... Les mer »
skatt

Kredinor: – Feriepenger går til inkassogjeld

Når feriepengene strømmer inn på konto i disse dager vil mange prioritere å betale inkassogjelden sin. Kredinor mottok mer enn 560 millioner kroner i juni 2018, en økning på 18% sammenlignet med... Les mer »
kredittkort

Kredinor: Økende antall saker og inkassogjeld

Antall saker som sendes til inkassoselskapene endte på nær 10 millioner i 2018, en økning på 16 prosent sammenlignet med året før. Inkassogjelden økte til sammenligning med 13 prosent i samme periode... Les mer »
kredittkort

Kredinor: Flere betaler inkassogjelden med feriepengene sine

Med feriepenger og skatteoppgjør er juni blitt høysesong for nedbetaling av inkassogjeld. I Kredinor øker innbetalingene med mer enn 20 % mot en normalmåned i juni. Kredinor fikk innbetalt mer enn en... Les mer »