katt

Tenk på dette før du slipper ut katten

Visste du at det kan ta lang tid før en kattunge utvikler god stedsans? Agria Dyreforsikring tipser her om noen forhåndsregler du bør ta før du slipper ut katten første gang. For... Les mer »
katt

Her er de 10 mest populære katterasene

I koronatiden er det mange som har skaffet seg hund, men enda flere har skaffet seg katt. Lurer du på hvilke ti katteraser som er de mest populære? Agria Dyreforsikring har hentet... Les mer »
fyrverkeri

Omtrent en av tre vil forby privat fyrverkeri

En ny undersøkelse viser at 64 prosent er helt enig eller noe enig i at det er riktig å forby privat fyrverkeri på nyttårsaften. Blant disse er 36 prosent helt enige om... Les mer »
hund

Nå kommer varmen – Ta vare på kjæledyret!

Nå stiger temperaturen i Sør-Norge, og hetebølgen vil kunne nå over 30 grader. I varmen kan det være lett å glemme våre firbeinte venner. Hver sommer opplever Tryg Forsikring pågang fra bekymrede... Les mer »
dyrebeskyttelsen

Dumpingsesongen starter allerede i påsken

Hvert år blir tusenvis av familiedyr dumpet og hensatt i hjelpeløs tilstand. Påsken markerer starten for dumpingsesongen, og Dyrebeskyttelsen Norge tror ikke det vil bli annerledes i år selv om folk er... Les mer »
katt

Rekordmange savnede katter: – Viktig å ID-merke!

Hvert år forsvinner hundrevis av katter hjemmefra, og i starten av 2021 er det registrert rekordmange savnede katter. ID-merking kan være avgjørende for at forsvunnede katter skal kunne gjenforenes med katteeieren. I starten av... Les mer »
jul

Gi aldri hunden julemat

Juletid betyr god mat, men ikke tro at pinnekjøtt og ribbe også er godt for hunden din. Hvert år i julen får Tryg Forsikring en rekke henvendelser fra kunder som har dyreforsikring, og et... Les mer »
katt jul

Slik får du pus til å trives

Det er mye man kan gjøre i kattens hjemmemiljø for at den skal trives best mulig. Her er noen tips innen aktivisering, mat- og drikkevaner samt soveplass. Uavhengig av om katten din er... Les mer »
agira

Agria lanserer ny nettbutikk for dyreeiere

Agria Dyreforsikring har nå lansert AgriaShop til norske dyreeiere. Her får man tak i nyttige og fine produkter til både to- og firbente. Med noen få tastetrykk kan man nå handle produkter... Les mer »
fartsgrense

Refleks redder katteliv

Hvis man har en utendørs eventyrer er det viktig å sørge for at den blir sett i mørket. Et halsbånd med refleks kan forhindre mange ulykker i møte med trafikanter, og være en... Les mer »