katt

Unngå konflikt med pus: Lær deg katters finurlige kroppsspråk

Selv om katter ikke kan snakke med ord, forteller de mye gjennom blant annet kroppsspråket sitt. Adferdsrådgiver i Agria Vet Guide gir deg sine beste tips for å forstå katten kroppsspråk, slik... Les mer »
bil katt

4 av 5 katteeiere sikrer alltid katten på biltur

En fersk undersøkelse fra Agria Dyreforsikring viser at de aller fleste nordmenn er flinke til å sikre pus når de er på biltur, men ikke alle vet at det er lovpålagt. Adferdsrådgiver... Les mer »
sommer

Ny undersøkelse: Mange planlegger ta med hunden på sommerferie i år

Seks av ti norske hundeeiere har planer om å ta med hunden på sommerferie i år, mens bare tre av ti katteeiere har samme plan, viser en undersøkelse fra Agria Dyreforsikring. Omtrent... Les mer »
katt jul

Disse kattenavnene var mest populære i 2022

Hva skal katten hete? Agria Dyreforsikring har samlet en liste på de 40 mest populære navnene som norske kattunger fikk i 2022. Er navnet til katten din på listen? De mest populære... Les mer »
katt jul

Alle hunde- og katteeiere, pass på dette i julen!

Juletreglitter, gavebånd og leker – det finnes nesten ingen grenser for hva hundene og kattene våre kan finne på å spise. Dette kan være livsfarlig og kreve akuttbesøk hos veterinæren. Her kommer... Les mer »
kattunge

Tips til deg som har skaffet en kattunge

Små kattunger er søte og de vokser raskt. Allerede i løpet av det første leveåret blir katten kjønnsmoden og har andre behov enn den hadde for noen måneder siden. Det anbefales at... Les mer »
katt

Ny undersøkelse: Mer enn 1 av 3 velger katten foran kona!

Kjæledyr er en stadig viktigere plass i livene våre, og i mange tilfeller kan de også utkonkurrere en menneskelig partner. Det viser tall fra Den store kjæledyrundersøkelsen 2022.  Line Sandstedt jobber som... Les mer »
katt

Tenk på dette før du slipper ut katten

Visste du at det kan ta lang tid før en kattunge utvikler god stedsans? Agria Dyreforsikring tipser her om noen forhåndsregler du bør ta før du slipper ut katten første gang. For... Les mer »
katt

Her er de 10 mest populære katterasene

I koronatiden er det mange som har skaffet seg hund, men enda flere har skaffet seg katt. Lurer du på hvilke ti katteraser som er de mest populære? Agria Dyreforsikring har hentet... Les mer »
fyrverkeri

Omtrent en av tre vil forby privat fyrverkeri

En ny undersøkelse viser at 64 prosent er helt enig eller noe enig i at det er riktig å forby privat fyrverkeri på nyttårsaften. Blant disse er 36 prosent helt enige om... Les mer »