ipad

Ny undersøkelse: Bærekraft motiverer flere til å flytte sammen

Datingappen happn har i samarbeid med IKEA kartlagt hvilke holdninger norske single har til relasjoner og til å bo sammen. Resultatet viser at én av to ser på bærekraft som en viktig... Les mer »
ikea norge

IKEA med sterkt resultat og store endringer

Mens IKEA står midt i sin største endring noensinne, fortsetter selskapet å vokse og leverer sterke resultater for regnskapsåret FY19. Det er et positivt årsresultat med over 5% salgsvekst og et driftsresultat... Les mer »
ikea

VIDEO: Hkeem og IKEA ønsker velkommen til «Hkeem’s hus»

IKEA lanserer de nye SYMFONISK-høyttalerne sine sammen med Spellemannsvinner Hkeem i videoserien «Hkeems hus». Første episode ble sluppet 8.august. Siden Hkeem fikk sitt gjennombrudd og toppet hitlistene med «Fy Faen» i 2017,... Les mer »
ikea

IKEA tester leasing av møbler

IKEA vil teste ut leasing av møbler i 30 markeder i 2020. De ønsker å tilby kundene en mer bærekraftig måte å skaffe, ta vare på og videreformidle IKEA-møbler. Dette er et... Les mer »
ikea norge

Gode tall for IKEA – Skrinlegger nye varehus i Norge

I en detaljhandel som preges av dårlig lønnsomhet, leverer IKEA Retail Norge et positivt driftsresultat på over 100 millioner kroner i 2017/18. Markedsandelen forblir høy. – Vi opplever redusert lønnsomhet i likhet... Les mer »
ikea

IKEA gir medarbeiderne en milliard kroner i tilleggspensjon

Siden 2013 har lojalitetsprogrammet Tack! gitt ekstra pensjon til medarbeidere som har jobbet kontinuerlig fem år eller mer i selskapet. Lojalitetsprogrammet Tack! har som formål å vise takknemlighet overfor medarbeidernes engasjement, og... Les mer »