handeland

Nå kan du la robotgressklipperen synge Happy Birthday til deg!

I fjor lanserte Husqvarna en funksjon slik at over 100 000 robotgressklippere kunne synge bursdagssangen Happy Birthday til deg og din familie. Gikk du glipp av den muligheten i fjor, så fortvil ikke... Les mer »
plantasjen

Eksperten tipser: Slik vedlikeholder du utemøblene

Våren er i anmarsj – det har begynt å spire, og dagene blir stadig lysere. Tiden er inne for å forberede uterommet mot hyggelige vår- og sommerdager. Plantasjens eksperter tipser om hva... Les mer »
Direktoratet for byggkvalitet

Vil sjekke drivhus

Stadig flere bruker drivhus som hagestuer. Direktoratet for byggkvalitet fører nå tilsyn med produsenter og leverandører av drivhus, slik at sikkerheten blir bedre. Alle byggevarer skal i utgangspunktet selges med produktdokumentasjon. Direktoratet... Les mer »
mat kjøtt

Tips for perfekt grilling i sommer

Sol, sommer og grilling hører sammen, og hva er vel bedre enn å invitere familie og venner på en hyggelig hagefest der man både lager og spiser mat utendørs? Med disse tipsene... Les mer »
handeland

Batterinyheter fra Husqvarna: Sammenleggbar gressklipper og trimmer for mindre hager

Husqvarna oppgraderer batteriserien for små og mellomstore plener og hager. Den nye trimmeren har en roterbar funksjon som gjør det enkelt å trimme både gress og gresskanter. Den nye batterigressklipperen er kompakt... Les mer »
nbbl

Tid for dugnad: – Ulovlig å straffe hjemmesitterne

Våren er dugnadstid i sameier og borettslag, men ikke alle er like flinke til å møte opp. For noen boligselskaper kan det være fristende å bøtelegge de som uteblir, men er dette... Les mer »
handeland

Fra robotklippere til smarte hageeksperter: Husqvarna ser inn i fremtiden

Den smarte private hageeksperten – det er fremtidens plenpleie, ifølge Husqvarna. Når pioneren og verdenslederen innen robotgressklipping spår fremtiden, ser de for seg en robotklipper som går lenger enn å bare holde... Les mer »
primula blomster

Jonny Losvik fra Losvikhagen tildelt Rødøyprisen

Jonny Losvik fikk Rødøyprisen 2019 for sitt kulturhistoriske og kunstneriske engasjement, opplyser Rødøy kommune. Losvikhagen er både en botanisk og kunstnerisk opplevlese, og den har blitt viden kjent. I tillegg er Losvik... Les mer »
hage høst

Slik gjør du hagen vinterklar

Med enkle grep sikrer du busker, trær og andre hagevekster mot snø og minusgrader. Tiden er inne for å gjøre hagen klar for vinteren. – Med litt hagearbeid nå, blir hagearbeidet langt... Les mer »
matgrill

Brannfare: Husk grillvett i sommerheten!

Med sommervarmen kommer lysten til å grille. Men hvert år resulterer grillingen i gress-, skog og husbrann. Meteorologisk institutt følger brannfaren tett om sommeren. Med det tørre og varme sommerværet som er... Les mer »