Mitsubishi med 4 millioner eksporterte biler fra fabrikk i Thailand

mitsubishi

Mitsubishi Motors Corportion (MMC) melder at deres bilfabrikk i Thailand nå har passert 4 millioner eksporterte biler. Dette ble markert med en seremoni i dag ved Laem Chabang hvor Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd, MMCs datterselskap holder til.

I Chonburi provinsen er det konsentrert tre bilfabrikker og en motorfabrikk, og det er MMCs største fabrikk målt i produksjonsvolum utenfor Japan.

MMC startet produksjon av biler i Thailand i 1961 og ble den første bilfabrikanten som eksporterte biler i 1988. I fjor utgjorde eksporten 80% av de 440.000 bilene som ble produsert her. Ved fabrikken er det ansatt 7.000 arbeidere, og tusenvis til hos underleverandører.

– Landene i Sørøst-Asia rundt Thailand er et av de viktigste områdene for Mitsubishi Motors. I tillegg til å produsere biler som markedene her etterspør, investerer vi og har ansvar for tusenvis av arbeidsplasser. Vi bidrar i tillegg i lokalmiljøet med forskjellige aktiviteter for å løse sosiale problemer. Dette vil vi fortsette med også i årene som kommer, sier Osamu Masuko, MMCs styreformann.

Thailand vil fortsette å være et viktig knutepunkt i Mitsubishi Motors globale virksomhet. MMCs forpliktelse til Thailand er sterkt og solid, og det ventes fortsatt vekst i Sørøst-Asia.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.