Slik blir vinterens «Camp Senkveld»

tv2

«Senkveld»-programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp har invitert med seg fem kjendiser og fem vinterhelter for å konkurrere i vinterutgaven av «Camp Senkveld».

«Camp Senkveld» har denne sesongen fått tittelen «Camp Senkveld: Senkveld  vs. Vinterheltene». Slaget står i vintervakre omgivelser på Geilo.

«Vinterheltene»- teamet består av tidligere freestylemester og OL-vinner Kari Traa, tidligere profesjonell snøbrettkjører og X Games-vinner Daniel Franck, mangeårig skip på curlingslandslaget og verdensmester Thomas Ulsrud, tidligere skihopper Anette Sagen, og tidligere landslagstrener i langrenn og ekspertkommentator Morten Djupvik.

«Team Senkveld» består av programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp, artist, blogger og programleder Tone Damli, TV-personlighet Petter Pilgaard og tidligere profesjonell ishockeyspiller og VGTV-profil Erik Follestad

Blipp på glattisen
«Senkveld»-duoen Stian og Helene stiller til start med litt ulike forutsetninger. Mens Helene har vært i verdenstoppen i snowboard, er vestlendingen Stian slett ikke født med ski på beina.

– Sist jeg gikk på langrennsski var jeg 12 år. Jeg har stått to ganger på slalåm, og det var ingen imponerende prestasjon. Min far var bekymret da han hørte at vi skulle konkurrere i vintersport, ler Stian.

– Men vi skal gi vinterheltene en god fight, og jeg elsker å konkurrere på lag med Helene, legger han til.

Olafsen vil vinne pokalen
Helene fikk smaken på seier etter forrige sesong med «Camp Senkveld», og er klar for å ta pokalen hjem igjen i denne sesongen.

– Det var en utrolig følelse å klare å slå «Team Mesterne» i forrige sesong. Nå gleder jeg meg til å utfordre gamle kolleger fra vintersporten, og forhåpentligvis får jeg mulighet til å konkurrere på brett igjen, sier Helene Olafsen.

Lagene utfordres både fysisk og kreativt i konkurransene, og deltagerne får flekset både lattermuskler og konkurranseinstinkt.

– Taktikken vår er å overprestere i alle øvelser. Yte absolutt maks. Vi har rett og slett ikke råd til å være litt dårligere. Dette er jo en lagkonkurranse, og man er aldri sterkere enn det svakeste leddet, sier Olafsen.

«Senkveld med Helene og Stian» og «Camp Senkveld» har sesongpremiere på TV 2 og TV 2 Sumo fredag 8. februar kl. 22.15.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.