Rimelige hytteperler ledig i vinterferien

statskog

Du kan utforske flotte naturperler i vinterferien med utgangspunkt i Statskogs rimelige hytter. Fortsatt er mulighetene mange.

– Vi har drøyt hundre åpne buer, men mest aktuelt i vinterferien er nok de 80 hyttene rundt omkring i Norge som kan leies av hvem som helst til en overkommelig pris. Snittprisen er om lag 550 kroner døgnet, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Statskog er fellesskapets grunneier og legger til rette for friluftsliv i norsk natur. Et av tiltakene er å legge til rette for hyttetilbud i unike naturområder. Standarden på hyttene varierer. Stort sett handler det om vann i bekken, solstrøm og gass. En del har vei helt fram, mens andre krever at du spenner på deg skiene for å nå.

– Som alltid begynner det å tettes til, men det er fortsatt mange muligheter både i sør og i nord. Her kan man unne seg ro og fred og nyte naturen i området. Det er bare å la seg bli inspirert, forteller Eva Kristin Grøndal på Friluftstorget hos Statskog.

Hyttene kan leies via portalen inatur.no. Oversikten over Statskogs hytter og åpne buer finnes på www.statskog.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.