Nyheter på Ranaposten.no hele vinterferien

Det er snart vinterferie i Norge, i år er vinterferien uke 9 som starter 27 februar og varer til og med 5 mars. Men Ranaposten.no vil publisere nyheter som vanlig. – Vi kommer... Les mer »
natt sentrum

1 av 4 sykler om vinteren

I en spørreundersøkelse for Tryg Forsikring og Trygg Trafikk svarer 28 prosent av de spurte syklistene at de også sykler om vinteren. – Antallet helårssyklister øker, spesielt blant de under 30 år.... Les mer »
slalom gutt barn

Mange overvurderer skiferdighetene i vinterferien

Hvert år avbryter mange nordmenn skiferien på grunn av beinbrudd. – Velg rett farge på nedfarten, og unngå “knokkelekspressen” hjem, sier skadeforebygger. I en undersøkelse Respons analyse har gjennomført for Fremtind, svarer... Les mer »
hytte

Nå bør du måke hyttetaket

Nå er det mye snø i fjellet, og mange hytter er ikke dimensjonert for å tåle store snømengder. – Venter du for lenge med å måke, kan hytta i verste fall bli... Les mer »
finnmark troms

Kaldeste desember på 10 år!

Sist måned ble den kaldeste desember siden 2012, og samlet var landet 20 prosent tørrere enn normalt. Arktis var delvis varmere og delvis kaldere enn normalen. Utbredelsen av sjøis i Arktis var... Les mer »
snø hus

Husk å kjøre inn piggdekkene dine!

For å få mest mulig ut av piggdekkene dine bør de kjøres inn de første kilometerne.  -Ved å kjøre rolig de første kilometerne så fester piggene seg ordentlig i dekkene, og vil... Les mer »
mesta

Brøytebilene kjører to millioner kilometer i måneden

Mesta har 1600 brøytebiler som står klare til innsats slik at folk kommer trygt fram i jula. – Vi gjør det vi kan for å få folk fram og tilbake fra julefeiringa,... Les mer »
skatt

God magasinfylling før vinteren, men forventer fortsatt høye priser!

Rekordlav kraftproduksjon, kraftimport og mer nedbør enn normalt har gitt en sterk økning i fyllingsgraden i det sørlige Norge gjennom høsten. Selv om vinteren skulle bli kald, vil vi ifølge NVEs analyser... Les mer »
vinter vei

Snøbryting i Mo i Rana: Dette kan du gjøre!

Mo i Rana Bydrifts brøytemannskap er klare for nok en vinter. For at de skal få gjort best mulig jobb langs gater og veier, har de noen oppfordringer til innebyggerne, opplyser Rana kommune.... Les mer »

Derfor spiller nordmenn mest pengespill som live casino online i vinterhalvåret

Hvis man ser på statistikkene, er våren og sommeren en tid der vi nordmenn bruker mest tid og penger ute, på barer og ikke minst i sosiale sammenhenger. Vinteren og høsten er... Les mer »