– Reis kollektivt til Norway Cup

ruter

Arbeid i tunneler og jernbanen kan føre til køer og vanskelige kjøreforhold i og rundt Oslo, særlig i forbindelse med Norway Cup. Sett bilen hjemme og reis kollektivt, så kommer alle raskere fram.

I sommer, og særlig fra 28. juli til 4. august, kan det blir ekstra utfordrende å komme seg rundt i Oslo og deler av Akershus på grunn av tunnelrehabiliteringen og nødvendig vedlikehold på jernbanen.

Oppfordringen fra Ruter, Statens vegvesen, NSB og Bane Nor er derfor å la bilen stå hjemme og reise kollektivt til Norway Cup.

Slik reiser du enklest til Ekebergsletta og de andre banene
Til og fra kampene reiser du enklest med trikk, T-bane eller buss. Alle med deltakerarmbånd reiser gratis med Ruters transportmidler i sone 1 under Norway Cup.

I reiseplanleggeren og RuterReise-appen er alle banene lagt inn, skriv Norway cup i søkefeltet og velg banen du skal til for å finne den enkleste kollektive reisemåten til kampen.

Ruter setter inn ekstra avganger på busslinje 23, 34 og 74, samt to egne busslinjer for Norway Cup, NC1 mellom Hauketo stasjon og Ekeberg og NC2 mellom Bøler T og Ekeberg.

Beregn god tid
Sjekk ruter.no for mer informasjon om kollektivtilbudet til Norway Cup. Ruter er tilstede på Europarådets plass ved Jernbanetorget de første dagene, så stikk innom og få svar på det du måtte lure på. Hos NSB finner du informasjon om hvordan du reiser med tog i og rundt Oslo i sommer.

Har du likevel behov for å kjøre bil, beregn ekstra god tid og følg skiltingen for omkjøringer. Sett gjerne bilen fra deg og benytt kollektive transportmiddel på siste del av strekningen. På denne måten unngår man kø og bidrar til at utøverne kommer raskere fram til kampene sine.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.