Peter Jöback tilbake med ny single og nytt album!

hes

Lørdag 1. juni inntar den folkekjære artisten Peter Jöback Oslo konserthus. Med seg i bagasjen har han sitt første album på elleve år «Humanology», som gikk rett til toppen av albumlisten i hjemlandet.

På det nye albumet har Peter jobbet med anerkjente låtskrivere som Tobias Fröberg (Ane Brun, Bjørn Eidsvåg) og den Britiske Mercury Prize-nominerte Kathryn Williams (Ed Harcourt, David Gray, Damien Rice) og den LA-baserte produsenten Tobias Karlsson fra Max Martins selskap, MXM, som produserte albumet.

– Jeg ville lage musikk ut fra mitt ståsted idag, både som artist og menneske. Nøkkelen til samarbeidet tror jeg har vært at vi kommer fra så ulike bakgrunner, men med samme kjærlighet til musikken og at vi hele tiden har utfordret hverandre. Da jeg traff Tobias Karlsson i Los Angeles, falt alle bitene på plass. Med ham fant jeg det musikalske uttrykket jeg var på jakt etter, forteller Jöback.

Resound, en vokalgruppe fra Atlanta, viste seg å være den siste puslespillbrikken for å sette sammen albumets følelse og uttrykk. Den samstemte trioen, som Peter ved et lykketreff fant på Instagram, går som en rød tråd gjennom hele albumet.

Som en sann kosmopolit, har Peter Jöback mikset i Stockholm, Gotland, LA, Liverpool og Atlanta i den kreative prosessen som har resultert i det nye albumet Humanology.

I fjor avsluttet Peter Jöback sin triumf på Broadway hvor han har hatt den prestisjefulle hovedrollen i «The Phantom of the Opera» – et teaterstykke som i år feirer 30års jubileum på Broadway. I vinter har han unike og spektakulære forestilling «Circus «Med hjärtat som insats – His Greatest Show», fått stor oppmerksomhet i hjemlandet.Forestilingen har fått betegnelsen popteater, og er Peters første egne show på en fast scene på 20 år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.