LESERINNLEGG: Skandale at norske skattepenger betalte fuglepassere i Polen!

vidar kleppe

Ærlig talt! Det må da være et minstemål på hva norske EØS-penger skal gå til, eller? Jeg og dere alle kan «helt sikkert» komme opp med mange eksempler på milliard-sløseriet og misbruket av norske skattepenger som sendes ut av Norge.

Alle husker vel EU-standarden på størrelsen og krummingen av agurker. Et annet eksempel på dette er da Norge betalte og finansierte Polen 170 fuglepassere gjennom norske EØS penger, samtidig som norske kreftpasienter ble nektet den nyeste kreftmedisinen som virket og kunne redde mange norske liv.

Dette viser at nå må da EØS avtalen ha gått ut på dato selv for EØS-forkjemperne på stortinget i Ap, Høyre, FrP, KrF og Venstre.

Norge må selvsagt si opp EØS-avtalen – og få på plass frihandelsavtaler som vil være til gavn for næringslivet og det norske folk – og de ulike nasjonene vi inngår gjensidige demokratiske avtaler med, på et fritt og selvstendig grunnlag.

Demokratene vil ikke la oss diktere av «EU-pampene» i Brussel. EØS-avtalen må derfor snarest sies opp sammen med Schengen avtalen.

Nok er nok – selv for det norske folk!

Vidar Kleppe

Tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.