Ole Erevik blir TV3-ekspert under håndball-VM i januar

tv3

Ole Erevik er klar som studioekspert under herrenes håndball-VM som spilles i Danmark og Tyskland i januar. Håndball-VM i januar sendes på TV3 og Viaplay.

– Forrige VM spilte jeg sammen med håndballgutta, så det blir noe helt nytt å følge dem i et mesterskap på denne måten. Jeg gleder meg veldig til det, sier Ole Erevik.

Erevik debuterte på det norske landslaget i 2001, og spilte 184 kamper med flagget på brystet frem til 2017. I dag bor den norske keeperlegenden i Danmark hvor han spiller klubbhåndball for det danske topplaget GOG.

Tidligere har Erevik spilt i danske KIF Kolding og Aalborg Håndbold, spanske Ademar Leon og CD Bidasoa, samt tyske SC Magdeburg. Før han returnerte til dansk klubbhåndball i 2017 spilte han i franske Pays d’Aix UC.

– Vi er svært fornøyde med å få Ole Erevik med oss til VM i januar. Det er ikke lenge siden han selv har spilt mesterskap, og han spiller fremdeles på klubbnivå. Det gir oss en ekspert med stor kredibilitet som vil bidra med verdifull innsikt og gode historier, sier sportsjef i NENT Group Anne Tufte.

VM for de norske gutta starter 10. januar. Det er en knapp måned etter at EM for damene er ferdig.

Håndball-EM for damer starter torsdag 29. november på TV3 og Viaplay.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.