Folkefest i Mosjøen: Åpning av nytt Biltema varehus

biltema

Mange hundre helgelendinger hadde tatt turen, og stod i kø da Biltemas nyeste varehus åpnet i Handelsparken Mosjøen torsdag 4. April. Det var rett og slett en folkefest, og god stemning med gode åpningstilbud, og gavekort på 500 kr til de første 100 i køen.

Akkompagnert av hornmusikk strømmet folk inn på Biltema. Ordfører Jann-Arne Løvdahl kom også til åpningen og kastet glans over arrangementet.

Dag Bergby, daglig leder i Biltema, ønsket kundene velkommen på åpningsfesten. 

– Jeg stolt over dette varehuset, den fantastiske innsatsen til alle ansatte som har bidratt til å få dette på plass, og den overveldende responsen fra folket i Mosjøen.

Biltemas nye varehus i Mosjøen er på hele 5.500 kvadratmeter og har hele biltemas sortiment på over 19 000 varer innen bil/MC, bygg, fritid, hjem, båt og kontor/teknikk. Det er et konseptvarehus med bærekraftig bygg og plass til store varer. Nytt er også en splitter ny kafe med et bredt utvalg matretter på menyen til lave Biltemapriser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.