NRK Sommeråpent drar på camping

nrk

I seks uker skal Sommeråpent-redaksjonen feire campinglivet. Fra Fevik i sør til Alta i nord skal vi jakte på den nostalgiske sommerfølelsen, leke og oppdage Norge som ferieland.

I fjor vandret Lars Monsen gjennom fire vakre fjell-landskap og Sommeråpent hadde sendinger langs ruta. I år er det en av de mest populære ferieformene som skal utforskes, nemlig camping.  

– Vi ønsker å speile det gode livet på camping og de livslange relasjonene som mange knytter. Vi vil bli kjent med campingturistene der de er og feire samholdet. Og kanskje slå hull på en myte eller to om denne ferieformen, sier Hanne Roaldsen, redaksjonsleder i NRK underholdning. 

Årets sendinger starter tirsdag 2. juli på en av Norges eldste campingplasser, Moysand familiecamping i Fevik i Aust-Agder. I seks uker vil Sommeråpent flytte seg videre nordover fra campingplass til campingplass og ende opp i Alta i Finnmark. På hvert sted kan familier melde seg på “campinglekene”, og to familier vil konkurrere gjennom uka til en vinner kåres siste dagen.  Både kjente og lokale artister vil sørge for herlig sommerstemning.  

– Vi er ikke helt klare til å offentliggjøre hvem som skal lede årets Sommeråpent, men at det blir seks par kjente og kjære programledere, det er sikkert! sier Roaldsen.

Her er reiseruta for Sommeråpent 2019:

Uke 27: Moysand familiecamping, Fevik 

Uke 28: Larkollen camping, Larkollen  

Uke 29: Gloppen camping og fritidssenter, Sandane 

Uke 30: Storsand gård camping, Malvik 

Uke 31: Kabelvåg feriehus og camping, Kabelvåg 

Uke 32: Alta strand camping & apartments, Alta 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.