Nordvik og Move About satser på bildeling i Nord-Norge

nordvik

Nordvik Gruppen har inngått partnerskapsavtale med mobilitetsleverandøren Move About som tilbyr bildelingstjenester til privat- og bedriftsmarkedet.

Nå blir Nordvik Gruppen leverandør for mobilitetsplattformen og konseptet «Mobility-on-Demand» i Nord-Norge, en appstyrt transportløsning hvor kundene kan leie bil, elektrisk sykkel eller sparkesykkel via smarttelefonen.

– Vi ønsker å bidra til en smartere måte å flytte folk rundt på, forteller Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen.

– Vi får med dette en solid partner som vil levere våre tjenester i Nord-Norge. Move About vil med dette samarbeidet nå et marked hvor lokal representasjon er viktig for å kunne levere komplette mobilitetsløsninger og partnerens kompletterende tjenester og produkter vil styrke vårt mobilitetskonsept. Nordvik Gruppen har benyttet våre tjenester internt i selskapet i en periode, og vi gleder oss nå i felleskap til å levere «Mobility-on-Demand» konseptet til markedet i Nord-Norge, forteller Jarle Frøshaug fra Move About.

I første omgang tilbys konseptet i bedriftsmarkedet og bofellesskap hvor Nordvik Gruppen skal levere mobilitetstjenester til innovative bedrifter og bofellesskap i Nord-Norge.

– Nordvik Gruppen har tradisjonelt vært en bil og bilutleieleverandør med 22 lokale bilforhandlere- og verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå utvider vi konseptet for å styrke vår posisjon i en del av fremtidens bilmarked, forteller Alexander Nordvik.

Med tjenesten «Nordvik GO» skal konsernet tilby komplette mobilitetsløsninger basert på kundens behov, enten det er snakk om timesleie, døgnleie eller månedsleie av sykler eller kjøretøy.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.