Panduro på City Nord og SOS Barnebyer samarbeider

panduro

Panduro ønsker at alle barn skal få vokse opp i trygghet, uansett hvor de er født. Derfor samarbeider butikk-kjeden Panduro med SOS-Barnebyer og støtter deres kamp for utsatte barn rundt omkring i verden. Siden samarbeidet startet i 2014 har kjeden sammen med kundene samlet inn 1,4 millioner.

Siden 2017 har Panduro valgt å gi sin støtte til SOS-Barnebyers innsats i Santa Cruz, Bolivia. Her lever majoriteten av befolkningen i fattigdom og mange barn er foreldreløse eller risikerer å bli overlatt til seg selv. SOS Barnebyer arbeider med å styrke familier slik at de kan holde sammen og de gir barn som blir skilt fra sin familie en trygg oppvekst.

Les også:  Hjemmelading vs. Offentlig lading: Et kunnskapskompendium for elbileiere

I noen av de mest utsatte områdene i Santa Cruz, driver SOS-Barnebyer en integrert barneby, barnehagevirksomhet og et program for å styrke familier. Gjennom dette familieprogrammet får 924 barn og voksne hjelp slik at de kan fortsette å leve sammen.

I barnebyen bor det i dag 56 barn i åtte SOS-familier og i slutten av november stod ytterligere fem familiehus klare til innflytting. Barnehagevirksomheten, som SOS-Barnebyer driver i Santa Cruz, vil i 2019 omfatte 170 barn.

Les også:  Hjemmelading vs. Offentlig lading: Et kunnskapskompendium for elbileiere

SOS Barnebyer hjelper også til med å utdanne personalet i Montessoripedagogikk slik at de skal kunne hjelpe og støtte barna.

– Denne uka har Panduro 20% rabatt på all barnehobby, kjøper du noe går 10% til SOS -Barnebyers viktige arbeid i Bolivia. For å hjelpe til ytterligere, kan du sette deg ned ved vårt aktivitetsbord i butikken og lage et Hama armbånd. For hvert armbånd som blir laget, gir Panduro 1 krone til SOS barnebyer. Du kan lage så mange du vil og det er helt gratis! Vi får også besøk av den lokale SOS-gruppa i Bodø, som vil informere om sitt arbeid, sier Anneli som er butikksjef hos Panduro på City Nord.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.