DHL Express fortsatt den beste arbeidsplassen i Europa i 2022

dhl

For andre året på rad er DHL Express, verdens ledende internasjonale leverandør av ekspresstjenester, kåret til den beste arbeidsplassen i Europa på Great Place to Work® sin årlige rangering. Great Place to Work® og The Economist Group anerkjenner DHL Express’ engasjement for sine ansatte og selskapets investeringer i en sterk kultur med fokus på de ansatte, forankret i formålsdrevet arbeid og rettferdig praksis.

– Utmerkelsen fra Great Place to Work® anerkjenner vår innsats og engasjement for å skape en inkluderende, positiv og rettferdig arbeidsplass. Vi er stolte av anerkjennelsen, men vil fortsatt jobbe for forbedring og investere i det best mulige arbeidsmiljøet for teamet vårt. Fokuset er på våre ansatte og vi ser på dem som kjernen i virksomheten. Vår respektkultur er nøkkeldriver for de ansattes motivasjon og arbeidstilfredshet, og vi vil fortsette å investere i vår omsorgskultur, spesielt gjennom våre helse- og velværeinitiativer, sier Alberto Nobis, CEO Europe DHL Express.

For DHL Express er verdsettelse av de ansattes arbeid av stor betydning. Derfor investerer selskapet årlig i en rekke medarbeidertiltak. De ansatte blir bl.a. engasjert og oppmuntret til å støtte saker de brenner for med initiativet «DHL’s Got Heart». «DHL4All» er sentrert om å skape en tilhørighetskultur for ansatte uavhengig av nasjonalitet, etnisitet, evne, kjønn eller seksuell legning, og en sterk driver for rettferdig og inkluderende praksis. Gjennom programmet «Certified International Specialist (CIS)» blir ansatte inkludert i den kulturelle ryggraden i DHL Express, og får den kunnskapen de trenger får å levere enestående kundeservice hver dag.

– Å bli kåret til beste arbeidsplass i Europa for andre år på rad er en fantastisk prestasjon av våre ansatte i DHL Express. Jeg er veldig stolt av teamene våre og arbeidet de har gjort, spesielt med å håndtere pandemien. Vi observerer at unge ansatte i økende grad fokuserer på en positiv arbeidsplasskultur, samt fleksibilitet. Vi addresserer disse preferansene ved bevisst å investere i en rekke medarbeiderinitiativer. Vi vil fortsette å bygge en inkluderende, anerkjennende og like muligheter arbeidsplass i DHL Express, og skape uforglemmelige øyeblikk som betyr noe for alle,» sier Alastair McCambridge, Senior Vice President HR DHL Express Europe.

For å bli ansett som Best Workplace i Europa, må bedrifter delta på de nasjonale rangeringene fra Great Place to Work®. Konfidensielle medarbeiderundersøkelser som vurderer ansattes erfaring innen tillit, innovasjon, bedriftsverdier og lederskap, kvantifiserer hver bedrifts ytelse. Bedriftene vurderes også med hensyn til deres forpliktelse til å skape en arbeidsplass For All som inkluderer alle ansatte, uavhengig av identitet og bakgrunn.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.