Stor reiselyst i august hos Flyr

flyr

Trafikktallene for august viser at totalt 208 300 gjester valgte å reise med Flyr denne måneden. Fyllingsgraden var på 71,6 prosent og punktligheten var på 80 prosent. Forretningsreisende får nå et bedre tilbud hos Flyr.

– Det har vært stor reiselyst også i august, med mange fulle fly spesielt til våre reisemål ved Middelhavet. Mange har også reist med oss til europeiske storbyer og innad i Norge. Vi vil takke alle de 208 300 gjestene som har valgt å reise med oss i august, og ønsker alle velkommen om bord hos oss igjen snart, sier administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid i Flyr.

– Vi får svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester som viser at vi representerer noe helt nytt i norsk luftfart, ved å bruke ny teknologi som gjør det enkelt å bestille billetter via app, ved å benytte den norske modellen hvor alle er ansatt i flyselskapet i Norge, ved å være tilgjengelig for våre gjester når de har behov for hjelp og ved å sette kunden i sentrum, blant annet ved å by på gratis vann og kaffe på våre reiser. Vi har bare så vidt startet, og ser fram til å videreutvikle selskapet vårt sammen med alle kolleger til det beste for gjestene våre, sier Wikstrøm Frislid. 

– Selv om antall forretningsreiser totalt sett på verdensbasis har gått ned etter pandemien, er vi opptatt av å kunne gi et godt tilbud til bedriftsmarkedet. Gjennom høsten vil det gradvis bli mulig for flere forretningsreisende å bestille Flyr-billett via sitt reisebyrå. I tillegg har vi nettopp lansert Flyr Proff, som er vår nye, enkle og kundevennlige løsning for jobbreisende, sier Wikstrøm Frislid. 

– Fremover ser vi det samme bildet som de aller fleste av våre bransjekolleger, nemlig at det er stor usikkerhet rundt etterspørselen fordi folk flest får mindre å rutte med når renter, strøm og mat blir betydelig dyrere. Vi skal fortsette å tilpasse oss den etterspørselen vi opplever og det har vi mulighet til fordi vi er små, tilpasningsdyktige og effektive, sier Wikstrøm Frislid.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.