Nå kan du få disse strømsparende dingsene på Clas Ohlson i Bodø

clas ohlson

I over hundre år har Clas Ohlson jobbet for å forenkle hverdagen i alle hjem. Gjennom et nytt samarbeide med det norske gründerselskapet Tibber, kan Clas Ohlsons kunder i Bodø nå enkelt og smart redusere eget strømforbruk.

For første gang blir Tibbers digitale strømbesparende løsninger for hjemmet tilgjengelig i butikk og skal selges i Clas Ohlsons 90 butikker over hele landet. Tidligere har Tibbers produkter kun vært mulig å kjøpe i Tibbers egen nettbutikk.  

– Et samarbeide med Tibber er helt i tråd med vår strategi om å tilby kundene våre tjenester og produkter som forenkler hverdagen i alle hjem. Vi er begge opptatt av smarte dingser som rett og slett gjør ting enklere for kundene våre. Å kunne redusere strømforbruket og spare strømutgiftene er både bra for miljøet og for lommeboken. Nå gjør vi det enda enklere for kunden å redusere strømforbruket ved at de enkelt kan kjøpe produktet i en av våre 90 butikker og nettbutikken vår. I Oslo-området vil kundene også kunne få Tibbers produkter levert helt hjem på døren samme dag, om de ønsker det, sier Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson.

Tibber har siden oppstarten i 2016 hatt rask vekst. Hovedveksten kommer fra å være et strømselskap, men siden lanseringen av nettbutikken i 2018 har også den blitt en viktig del av selskapet. Samarbeidet med Clas Ohlson gir Tibber nye spennende vekstmuligheter.

– Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for folk flest å få kontroll over strømforbruket. Ved å samarbeide med Clas Ohlson får vi et unikt distribusjonsnett som gjør at vi når ut til flere og øker tilgjengeligheten på våre produkter. Vårt produkt er relativt nytt på markedet og flere trenger hjelp for å ta det i bruk. Hos Clas Ohlson kan kundene nå få hjelp og veiledning av flinke folk på en annen måte enn vi har kunnet tilby tidligere, sier Edgeir Vårdal Aksnes, administrerende direktør i Tibber.

I første omgang er det produktene Tibber Pulse og Sensibo Sky som blir tilgjengelig i Clas Ohlsons butikker og nettbutikk. Tibber Pulse er en måler som viser strømforbruket ditt i sanntid, så du til enhver tid kan ha kontroll over forbruket. Sensibo Sky er en smart-termostat for varmepumper som hjelper deg med å varme opp når strømprisene er lavest, og som lar deg styre varmepumpen gjennom mobilen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.