MUSIKK: Yomi ute med singelen «Vikke dra på skolen»

yomi

Yomi (17) signerte med Warner Music Norway i 2017. Siden da har han balansert skolegang på videregående med en gryende artisttilværelse. Nå er Yomi klar for å fokusere helt og fullt på musikken.

– Jeg har aldri følt at skolen har vært helt meg, særlig ikke de siste årene. Musikk er jo det jeg har lyst å satse på og nå kan jeg endelig gjøre det for fullt.

Og det er nettopp det Yomis ferskeste singel «Vikke dra på skolen» handler om.

– I låten beskriver jeg hvordan jeg selv var på skolen og hva jeg drømte om da jeg satt og stirra ut i lufta i timen.

Skissen til låten hadde han allerede laget på gutterommet da han tok turen til Stockholm for å få hjelp fra produsenten Hampus Bergh. aka Vinter Boomin til å ferdigstille låten.

– Ideen til låta hadde jeg hatt i bakhodet en stund. Jeg spilte faktisk inn refrenglinja i hjemmestudioet mitt, og da jeg møtte Vinter i studio i trengte jeg egentlig bare en gitarbeat fra han, så var vi good.

17-åringen kan allerede vise til imponerende 7 millioner streams på Spotify. Streams som kommer fra hele verden, takket være låten «Unnskyld». Låten han slapp i fjor høst var nemlig en del av soundtracket til dansefilmen «Battle» som ble globalt lansert på Netflix i vinter, og gjorde at Yomis «Unnskyld» ble hyppig spilt langt utenfor landegrensene. 

Yomi har også fått merket stor interesse her til lands, og sommeren har han brukt til på å spille konserter, blant annet på festivaler som Kadetten og SKRAL. Det er på scenen han trives best, og nå som han har sagt seg ferdig med skolen håper han at det blir tid for mange konserter utover høsten. Men først ut er singel- og EP-slipp. 

«Vikke dra på skolen» er nemlig første låt ut fra Yomis kommende debutEP som nærmer seg ferdig. Dette markerer en ny start for Yomi, som ser lyst på den nye tilværelsen utenfor klasserommet – selv om han ikke helt vet hva livet vil bringe.

– Det er litt deilig å vite at jeg ikke skal på skolen i morgen. Det er også spennende og samtidig litt skummelt å ikke vite hva som skjer fremover. Alt jeg vet er at jeg fyller 18 og slipper min første EP. Ellers aner jeg ikke, og jeg vil bare ta det som det kommer. More blessings.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.