MUSIKK: Kajander – Kajander (album)

bendik kajander

Etter å ha spilt rundt omkring i hele landet i sommer og gitt ut ”Hjem”, er Kajander endelig klar for å slippe sin selvtitulerte debut-EP.

De siste årene har vært hektiske for Lofotværingen Kajander, som har turnért rundt hele landet med bandet sitt, samtidig som han har jobbet med å ferdigstille sin debut-EP. Det har vært sessions både i Norge og i Sverige, og nå er 5 spor ute der du finner musikk.

Tracklist – «Kajander»:

Du veit æ ikkje vil 
Under vannet 
Hjem
Ingen kjenn mæ som du 
Sola skinn

Blant låtene som kommer på EP´en, er den ærlige “Ingen kjenn mæ som du”:

– Dette er en veldig ærlig låt for meg og beskriver en situasjon i mitt eget liv, slik det er med alle låtene jeg skriver. Det jeg vil formidle med denne låten er tanken om å åpne seg for hverandre, særlig hvis man skal være i en nær relasjon. Jeg mener det er viktig å tørre dele sine indre hemmeligheter, fantasier og tanker uten en frykt for at du skremmer den andre, eller at du ikke blir akseptert. Vi alle er forskellige og har våre innerste rom. Jeg mener det følger en stor frihet med å bli kjent med disse «innerste rommene», og at man aksepterer andre og seg selv for at man er forskjellig. Hvis man evner det er det bare frihet og kjærlighet igjen, slik jeg ser det, sier Kajander.

Kajander ble Ukas Urørt på P3 i 2016, og tok landet med storm med låten «E du den du vil vær?». Senere har han sluppet en rekke låter som har blitt vel mottatt både av nasjonalradio og folk flest.

Kajander har akkurat avsluttet en magisk turné i sommer, hvor han bl.a. har spilt på Stokkøya festivalen, Parkliv i Orkanger, Sommerfeber i Hammerfest, Gatefestivalen i Fauske og på NRK Sommeråpent. I høst gjorde han en opptreden med ‘Sola Skinn’ på TV-Aksjonen på NRK som fikk gåsehuden til å reise seg hjemme i de norske stuer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.