MUSIKK: Jens ute med singelen «Awkward»

universal

23 år gamle Jens fra Bergen, som beskrives som et «rising talent» av Billboard Magazine, utstråler en «Nordic Vibe» og skaper popmusikk med både varme og coolness.

Med Made Management i ryggen (Sigrid, Aurora) og signert hos Universal Music har Jens sin musikk blitt spillelistet både på radio og spillelister i hele Norden. I dag slipper han sin ferske låt «Awkward» som han har skrevet sammen med Kristoffer Tømmerbakke, Erik Smaaland og Emilie Adams. 

– I løpet av oppveksten min var jeg en som ikke helt passet inn med de andre, og falt derfor også fort utenfor sånn rent sosialt. Etter hvert som jeg har blitt eldre har jeg derimot lært meg å gi mer faen og heller omfavne det at jeg kan være, og er, litt ”awkward”.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.