MUSIKK: Emelie Hollow slipper «Hear It Out Loud»

emelie juleaksjonen

Allerede som 11 åring fant den nå 21 år gamle Emelie Hollow fra Ås i Akershus ut at låtskriving var en måte hun kunne uttrykke seg på. Det markerte startskuddet for artistkarrieren for det norske låtskriver- og vokaltalentet.

Hear It Out Loud er en storslått og vakker EP fylt av inspirasjoner fra naturens grunnelementer og understreker både Emelies unike låtskriver-og sangtalent. EPens nøkkelspor er akkompagnert av nydelige visuals signert blant annet av Frode Fjerdingstad.

EPen er skrevet av Emelie Hollow selv og komponert i samarbeid med EPens produsent Øyvind Mathisen (Nils Bech, Ary, Cezinando).

– Det har vært en utrolig fin prossess å lage min aller første EP! Det tok veldig lang tid for meg å finne ut akkurat hva jeg ville skrive og dele, men jeg er glad for at jeg fikk så frie tøyler til å lage musikk som virkelig betyr noe for meg! Jeg samarbeidet med produsent Øyvind Mathisen på hele EP’en, og er så glad for at våre to musikalske universer fikk smelte sammen! Alt har fått lov til å vokse i et naturlig tempo, og blitt akkurat sånn jeg håpet det skulle bli. Derfor er det ekstra gøy og litt skummelt å skulle dele noe jeg holder så kjært. Det føles litt som om barnet mitt flytter ut. Jeg har passet på, gitt det masse kjærlighet og ledet det på veien, men nå er det på tide å slippe det fri ut i verden.

Den unge, talentfulle artisten ga oss «HE», den første smakebiten fra den kommende EPen like før sommeren og Epens tittelspor «Hear It Out Loud» rett etter i august. Begge låter har fått gode tilbakemeldinger og radiolisting på blant annet NRK P3.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.