MUSIKK: Hekla Stålstrenga med nytt album «Elske og ære»

hes

Hekla Stålstrenga har virkelig opparbeidet seg et navn her til lands med sin særegne blanding av folkemusikk, viser og pop.  Sanger som «Har du Fyr», «Folketonen», «Vise ved Vintersolkverv» og «Siste Sang» har forlengst gått inn i den norske visekanonenen.

Siden slippet av julealbumet «Velkommen inn» i 2017 har bandet også gjort det til en tradisjon å legge ut på en julefolkturné i desember, med utsolgte hus og stor suksess over hele landet.

Konsertene til Hekla Stålstrenga er kjent for sin energi, tilstedeværelse og musikalitet blandet med humor, spilleglede og særdeles kompetente musikanter. Bandet består av noen av landets mest markante musikere på sine respektive instrumenter.

Nå har Hekla Stålstrenga sluppet ny single, og et splitter nytt album, Elske og Ære.

Låten «Elske å ære» er skrevet av Ragnhild Furebotten. Furebotten har, som vanlig, stått bak mye av musikken på albumet, men både gitarist Tore Bruvoll og vokalist Anne Nymo Trulsen har også denne gang levert låter. I tillegg har både Ola Bremnes, Helge Stangnes, Malvin Skulbru, Geir Vildgren og Ronny Trælvik skrevet tekster til plata.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.