Norsk Rikstoto og Hest360 inngår langsiktig samarbeid

Norsk Rikstoto

Norsk Rikstoto og Hest360 v/Prinsesse Märtha Louise og Geir Kamsvåg viderefører samarbeidsavtalen fra 2018. Den nye avtalen har en varighet på fem år.

 – Hest360 har kommet inn som et friskt pust i heste-Norge. Gjennom deres ambisjon om å sette fokus på alle former for hestesport, ser vi på dette som et meget prisverdig initiativ og Hest360 som en ny spennende samarbeidspartner, sier markedssjef i Norsk Rikstoto, Morten B.W.Tønnessen.

Hest360 har som formål å spre kunnskap om hest og hestehold på tvers av alle grener innen hestesporten. 

– Deres formål sammenfaller i stor grad med formålet til Norsk Rikstoto. Vi skal være en vesentlig bidragsyter til å sikre vekstvilkårene for hesten og hestesporten i Norge, fortsetter Tønnessen. Og skal bidra til at inntektene fra spillet kommer hestesporten, hesteholdet og norsk hesteavl til gode. 

– Norsk Rikstoto er den økonomiske ryggraden i norsk hestesport, uttaler Prinsesse Märtha Louise. De fleste vet i dag at Norsk Tipping overfører store summer årlig til kultur og idrett. Mer ukjent er det at Norsk Rikstoto gjør det samme, men da overfor hestesporten. Vår oppgave blir blant annet å bidra til å formidle samfunnsnytten og formålet til Rikstoto og hestesporten. Et budskap som for mange nordmenn nok er litt ukjent Derfor er det desto viktigere å bidra til å spre dette budskapet, fortsetter Prinsessen. 

– Hest360 skal ikke bidra i markedsføringen av spillet, kun markedsføringen av sporten, samfunnsnytten og formålet til stiftelsen Norsk Rikstoto, forteller markedssjef Morten B.W.Tønnessen.

– Hestesporten tar imot Hest360 med åpne armer, sier generalsekretær i Det Norsk Travselskap Svein Morten Buer. Samarbeidet mellom Hest360 og Rikstoto og sporten vil bidra til å fremme verdiene og samfunnsnytten til hesten og hestesporten i Norge. Også Thomas Gjelsås, administrerende direktør i Norsk Jockeyklub, er positiv til samarbeidet:

– Vi tror at Hest360 vil kunne bidra til økt interesse og kunnskapsdeling på tvers av grenene. Vi har mye å lære av hverandre, avslutter Gjelsås.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.