Knallsterk singel fra debutalbumet til FOAMMM

Sheep Chase Records

«Isengard» er første singel ut fra det selvtitulerte albumet som slippes 26. april. En nydelig komponert låt som viser bandets unike og tilbakelente kreativitet og fengende lekenhet. Her mikser de «slacker rock»-elementer og drømmende pop-melodier på det briljant vis.

Etter suksessen de hadde etter slipp av debut-EPen i 2016 og en jevn strøm av konserter på både festivaler, turné med kanadiske Ought, på små klubbscener og som support for storheter som Garbage og Fat White Family, tok de to steg tilbake for å rette alt fokus mot albumet.

Resultatet er en enda mer utviklet og original vri på det alternative landskapet de alltid har befunnet seg i, uten å røre tilgjengeligheten det minste. Tvert i mot så er de mer kompromissløst tilgjengelige enn noensinne.

«Isengard» er en knallsterk singel fra FOAMMM og er en slags sakte rockelåt, men låten er så bra at den ligner melodiøs pop. Definitivt terningkast 6!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.