Bø kommune i Vesterålen har inngått intensjonsavtale med Zalaris

zalaris

I de siste månedene har Bø kommune og Zalaris diskutert muligheten for et strategisk partnerskap med sikte på å etablere nye arbeidsplasser i privat sektor i Bø, og å forberede og implementere en kommunal løsning som dekker samme omfang av tjenester som Zalaris tilbyr andre kunder i privat sektor.

– Vi er både stolte og glade for å inngå en intensjonsavtale med Bø kommune. Zalaris har i mer enn 15 år vært en drivkraft for å etablere arbeidsplasser i denne regionen. Nå er det på tide å øke vår tilstedeværelse i en region vi vet har enda større vekstpotensial, sier Hans-Petter Mellerud, grunnlegger av og administrerende direktør i Zalaris.

I tillegg vil kommunen og Zalaris samarbeide for å tiltrekke seg potensielle nye kunder. Dette inkluderer andre kommuner i regionen, kommunale foretak og andre private selskaper som sammen med Bø og Zalaris vil bidra til vekst i privat sektor i Bø, og omliggende områder.

– Vi ser et betydelig potensial for å støtte Bø og andre kommuner i regionen med teknologi og tjenester som vil gjøre kommunene i bedre stand til å forbedre digitalisering, redusere kostnader og frigjøre tid og ressurser for å levere tjenestene til lokalbefolkningen, sier Mellerud.

Partene har som mål å fullføre en pilotavtale innen utgangen av første kvartal i 2019 og starte arbeidet mot målene gjennom de kommende månedene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.