Julius Jakhelln åpnet som Optimera Partner

optimera

Partnerskapet mellom Julius Jakhelln AS og Optimera trådte i kraft 1.mars i år. 9. mai var det storslått åpningsfest i felles drakt.

– Satsingen skal løfte tilbudet til proffkundene og øke konkurransekraften vår, sier markedssjef i Julius Jakhelln, Tom Lars Jønsberg.

I løpet av relativt kort tid har Optimera styrket seg betraktelig i Nord-Norge. Inkludert her er 17 nye varehus i Montér-drakt, og nå partnerskap med Julius Jakhelln AS.

Rundt 1000 nysgjerrige kunder hadde lagt turen til åpningsfesten. Optimera hadde kjørt opp sin kjøkkenriggede Road Show-trailer og ga en forsmak på «showet» som går av stabelen i slutten av mai, og skal innom 14 destinasjoner frem til 23. august.

I tillegg var det en stor messe med leverandører, produktpresentasjoner, gode tilbud samt servering av kaffe, kake og hamburgere fra grillen.

– Det har vært en etterspørsel i markedet etter Optimera, med deres løsninger og tjenester. Dette omhandler spesielt tjenester som precut, element og tekniske tjenester som vi nå vil tilby gjennom Optimera Byggsystemer, sier Jønsberg. 

– Containerservice er også en viktig satsing. Videre ser vi på spesialistkonsepter som egner seg i prosjektmarkedet. I førsteomgang er kjøkken spesielt interessant og etter sommerferien får vi en egen kjøkkenavdeling, fortsetter han. 

– I varehuset vårt har det også skjedd mye nytt. Det har blitt mer moderne og vi får etterhvert større flater i form av en mesanin på rundt 200 kvadratmeter til vår nye kjøkkenavdeling. Vi har bygd et klimarom for interiørprodukter, og vi tar inn Optimeras egne merkevarer. Fasaden har også fått et løft og mer kommer, sier Jønsberg.

Daglig leder, John Julius Jakhelln, er svært fornøyd med partnerskapet og mener dette vil løfte tilbudet til proffkundene og øke konkurransekraften til selskapet.

– Vårt slagord er «Vi satser på proffen» og da er det helt klart en fordel å være på lag med Optimera. Optimera innehar kompetanse og konsepter som vil gjøre oss til en mer komplett byggevareleverandør, sier Jakhelln.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.