nfk

Vil ha havvind på Helgeland

– Nordland Arbeiderparti sier et klart ja til utvikling av havvind-prosjekter på Helgeland, og vi mener det beklagelig at dette området er ikke er med i gruppen som åpnes i 2025, sier gruppeleder... Les mer »
vegvesenet

Første tunnelsalve på Hålogalandsvegen

Nylig ble sprengingen av første salve på Fiskefjordtunnelen i det store OPS-prosjektet i Troms og Nordland markert. – Som oppdragsgiver er vi veldig fornøyd med at tunneldrivinga har startet et par uker... Les mer »
jernbane

Anbefaler ikke bygging av Nord-Norgesbane

Jernbanedirektoratet har gjennomført en konseptvalgutredning for Nord-Norgebanen. Utredningen viser at en fullt utbygget Nord-Norgebane er anslått å koste 280 milliarder kroner, har svært lav samfunnsøkonomisk lønnsomhet og har negative innvirkninger på klima... Les mer »
læring lærer klasse

Mosjøen: Temakveld med Mobbeombudet i Nordland

Det skal arrangeres en temakveld «Sammen for et godt oppvekstmiljø» med Mobbeombudet i Nordland 4. oktober i Mosjøen. Arrangementer går av stabelen onsdag 4. oktober kl 18:00 – 19:30 i Mosjøen kulturhus,... Les mer »

Mottok beviset på at Rana er best i Nordland på heltidskultur

Ordføreren har nå mottatt synlig bevis på at Rana kommune er best i fylket på heltidskultur for helsefagarbeidere. Det er i forbundet Delta sin heltidsmonitor som viser at Rana kommune er best... Les mer »
glimt

LEDER: Nordland trenger Glimt

Nordland er et flott fylke, det er masse flott natur, men kanskje ikke så mange attraksjoner. Og sikkert ikke så mye som opptar nordlendinger annet enn politikk og hverdagslige ting. Bortsett fra... Les mer »
sesong 1

Sissel Kyrkjebø med konsert i Mo i Rana i april

Sissel Kyrkjebø legger ut på vårturnéen «Snart er det sommer» og i år kommer Sissel til Meyergården i Mo i Rana. I april legger Sissel ut på turné med de fremragende musikerne... Les mer »
roscksport

Juleturneen Julegaven med Trine Rein og Adrian Jørgensen til Mo i Rana

Trine Rein skal også i år ut med turneen Julegaven sammen med årets gjesteartist Adrian Jørgensen. Det er turnèstart 23. november i Fauske, og skal videre til Bodø, Reipå, Nesna, Inndyr,  Mo i Rana, Sandnessjøen... Les mer »
pressenytt

Storstilt påskeaksjon i Mo i Rana

Fredag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Nordland. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene, opplyser Bodøposten. – Rekordmange nordmenn... Les mer »
Circle K

Circle K-stasjon i Mo i Rana reddet flest måltider i Nordland

 løpet av ett år har 14 Circle K-stasjoner i Nordland reddet totalt 8300 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Mo i Rana redder aller mest mat... Les mer »