Hvem blir Norges første «LEGO Masters»?

tv2

Dét skal Erik Solbakken finne ut når han til høsten leder nysatsingen «LEGO Masters» på TV 2. Er du et LEGO-talent? Meld deg på, da vel!

– Endelig kommer «LEGO Masters» til Norge og TV 2! TV-konseptet har allerede høstet suksess i en lang rekke land, og vi er stolte og glade for å by seerne her til lands på en norsk versjon til høsten, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

I serien skal åtte deltakerpar kjempe om seieren, og dermed bli Norges aller første «LEGO Masters», gjennom en rekke utfordrende og spennende LEGO-oppgaver. Deltakerne er alle LEGO-talenter fra hele landet, med forskjellig bakgrunn og alder.

– Jeg gleder meg! LEGO er jo noe nesten alle av oss har eller har hatt et forhold til, helt fra barndommen av – meg selv inkludert. I «LEGO Masters» får vi se det ypperste av kreativitet og entusiasme innenfor LEGO-bygging, så det blir helt fantastisk å komme i gang, sier programleder Erik Solbakken, og legger til:

 – Er du en racer i LEGO og mener du har noe i «LEGO Masters» å gjøre? Da bør du kjenne din besøkelsestid, for det er fortsatt noen deltakerplasser som skal fylles. Så langt har vi funnet ut at det er mange mannlige LEGO-entusiaster der ute, så for å få brikkene til å falle helt på plass håper vi på å nå noen LEGO-elskende kvinner også, sier Solbakken.

For å være med på «LEGO Masters» må man ha fylt 16 år, elske å bygge LEGO, ha bygget en del på frihånd og elske å fortelle historier med LEGO. Har du en LEGO-partner som du kan danne deltakerpar med, er det helt topp, men tv-produksjonen kan også være behjelpelige med tanke på å finne en partner.

– Man tenker kanskje man er ferdig å leke som barn, men i «LEGO Masters» får vi se at det er like gøy å leke som voksen. Og målet er at folk skal bli inspirert til å leke mer selv. Og blir ventetiden for lang, kan man allerede nå kose seg med både den svenske, britiske, amerikanske og australske versjonen av programmet på TV 2 Sumo, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.