Manpower kåret til Årets Bemanningsbyrå

manpower

Juryen i bransjekonkurransen FINN Jobb Awards framhevet Manpowers rolle som innovativ døråpner til arbeidslivet.

– Vi er utrolig stolte av å bli kåret til årets bemanningsbyrå. Manpowers samfunnsrolle og det at vi er en døråpner til arbeidsmarkedet for mange tusen mennesker hvert år tror vi har vært en viktig faktor. For våre over 200 ansatte så betyr det enormt mye å kunne bistå mennesker som ønsker å komme inn på arbeidsmarkedet, er i starten av sin karriere eller ønsker en ny, sier Richard Øverland, Regiondirektør Østlandet i Manpower. 

Under Finn.no’s årlige bransjekonkurransen på The Hunt gikk Manpower helt til topps i den gjeve kåringen. JKS Norge og Personalhuset var de øvrige nominerte.

Manpower har hvert år om lag 20.000 medarbeidere utleid, og 4.000 rekrutteres til faste stillinger hvert år.

Juryen bestående av Kristin Skogen Lund fra Schibsted Media Group; Even Hagelien, NHO Service og Handel; Sven Kinden Iversen, HR-Norge og Kristin Hesla-Halvorsen, PricewaterhouseCoopers løftet frem arbeidet Manpower gjør for å utfordre både kunder og kandidater til å tenke nytt på en positiv måte. 

«Årets Bemanningsbyrå er et meget veletablert selskap og de har en bred portefølje. De har over mange år har vært blant de største i bransjen og opplever fortsatt vekst. I en bransje som mange har sterke politiske meninger om, er det godt gjort å ivareta et så sterkt omdømme som denne virksomheten har oppnådd», lød det i juryens begrunnelse.

– Vår oppgave er å ta vare på våre medarbeideres arbeidsforhold på en god måte, og vi skal bidra til at flere får realisert sine karrieremessige mål. Samtidig skal vi hele tiden finne den rette kompetansen til kundene våre. Samfunnet er i endring, og skal vi lykkes er vi endre oss i takt med samfunnet. Vi er også nødt til å tenke utradisjonelt. Det er ikke sikkert at det som virket i fjor har like god effekt i år, og vi setter derfor stor pris på anerkjennelsen vi får for å tenke nytt, sier Øverland. 

Manpower har høstet skryt for at de åpnet opp for å sette spillerfaring på CV-en, som har bidratt til å nå ut til yngre arbeidstakere. Digitale spill har gitt unge mennesker erfaringer og egenskaper Manpower vil gjøre relevante for arbeidsgivere, og ved å fremheve disse egenskapene og gi spillerfaring verdi, har Manpower gjort en ny generasjon jobbsøkere relevante på en ny måte.

Øverland fremhever også integrerte jobb- og utdanningsprogram, hvor Manpower samarbeider med utdanningsinstitusjoner og private bedrifter for å gi kandidater relevant kompetanse samtidig som de står i jobb. 

– Vi har sett at dette er tiltak som har god effekt, og bidrar til at arbeidsgivere landet rundt får kompetent arbeidskraft som de kanskje eller ikke ville fått. Denne utmerkelsen inspirerer oss til å gjøre det vi kan fremover for å løfte flere folk inn i jobb, sier Øverland.

– Vi er veldig stolte over alle alle de dyktige menneskene som jobber i Manpower, og retter en takk til alle våre kunder for tilliten de gir oss.

– Vi er også veldig stolte over vårt søsterselskap, konsulent- og rekrutteringsselskapet Experis og Senior Management Consultant i Experis Finance, Berit Grindstad Berge, Senior Management Consultant for deres nominasjoner – årets rekrutteringsselskap og årets headhunter, sier Øverland. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.