tog

Biltema støtter kreftforskning

Biltema Foundation fortsetter sitt engasjement for å bekjempe kreft ved å støtte utviklingen av den nyeste teknologien innen kreftbehandling. Biltema Foundation fortsetter støtten til utviklingen av FLASH-terapi, en teknikk som gjør det... Les mer »
varehus

Biltema i sterk vekst – Leter etter flere tomter

Varehuskjeden Biltema åpner snart varehus nummer 66 på Forus i Stavanger, etterfulgt av nytt varehus i Oppdal noe senere i år. Dette er allikevel ikke nok til dekke etterspørselen. Biltema fortsetter å... Les mer »
brann hus

Biltema Foundation donerer over 6 millioner til akutt nødhjelp for dyrene i Australia

Biltema Foundation har donert 1 million AUD (Ca 6,14 millioner NOK) til organisasjonen Humane Society International. Pengene vil umiddelbart bli brukt på akutt nødhjelp, og bidra i kampen for å forhindre katastrofale... Les mer »
biltema

Nå kan du betale trådløst hos Biltema i Bodø

Årets første digitale forbedring, er at Biltema fra i dag åpner opp for trådløs betaling, eller «tæpping» som det også kalles. Med kontaktløs betaling blir det enda enklere og raskere å handle... Les mer »
biltema

Høstens nyhet hos Biltema: Premiumfôr til hund og katt

Med erfaring fra populære produkter som kattegodteri som motvirker hårballer og tyggepinner for renere tenner hos hunder, tar nå Biltema steget videre og blir en mer komplett forhandler for eiere av kjæledyr... Les mer »
hage høst

Slik gjør du hagen vinterklar

Med enkle grep sikrer du busker, trær og andre hagevekster mot snø og minusgrader. Tiden er inne for å gjøre hagen klar for vinteren. – Med litt hagearbeid nå, blir hagearbeidet langt... Les mer »
biltema

Historisk kataloglansering etter rekordsommer for Biltema

Denne sommeren har vært helt fantastisk for Biltema. Varehusene har vært fulle av kunder, med 14 millioner besøkende i de nordiske landene. Det ble satt omsetningsrekord på over 3 milliarder i Norden,... Les mer »
varehus

Biltema-gruppen leverer rekordregnskap

Biltema konsernet har nettopp publisert sitt rekordregnskap. I 2018 omsatte lavprisgiganten for over 12,5 milliarder svenske kroner i det nordiske markedet, og forventningene til 2019 enda høyere. Biltema, som blant annet har... Les mer »
flue

Slik blir du kvitt fluene i sommer

I Norge er vi lite plaget av fluer. Likevel kan det surre plagsomt mye rundt i boligen om sommeren. – I hus og hytter kan det av og til bli mye fluer.... Les mer »
brunsnegle

Nå kommer brunsneglene tilbake: Slik blir du kvitt dem

Sommeren 2018 var uvanlig tørr og varm i store deler av landet. Det ugjestmilde klimaet tok kverket mange av brunsneglene. – Hver sommer pleier jeg å bli nedringt av fortvilte hageeiere som... Les mer »