Flere ferieland fjerner alle innreisekrav

ferie sol strand

Flere av sommerens mest populære reisemål, deriblant Hellas, Kroatia og Albania, fjerner nå alle innreisekrav. Dermed kan nordmenn endelig se frem til en utenlandssommer fri for koronapass og innreiseskjemaer.

For de mange reiselystne nordmennene som gleder seg til å gjenforenes med Middelhavet i sommer, blir det nå også langt enklere enn på lenge. Flere av årets mest populære reisemål fjerner nemlig nå alle innreisekrav – som koronapass og innreiseskjema.

– Vi er veldig glade for at vi endelig befinner oss i en situasjon der det å reise endelig er enkelt igjen! Mange har ventet på dette øyeblikket, og nå skjer det endelig, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Hellas, Kroatia og Albania er tre av sommerens mest populære ferieland. At disse landene er blant dem som nå fjerner alle innreisekrav blir med andre ord godt nytt for mange. Kommunikasjonssjefen råder derfor de som enda ikke har sikret seg årets utenlandsferie til å begynne planleggingen snart.

– For hver uke som går nå settes nye salgsrekorder. Når det i tillegg kommer gladnyheter som dette er det klart at trykket øker – så ikke sitt på gjerde for lenge, smiler hun.

Selv om stadig flere europeiske land nå lemper på restriksjoner og innreiseregler, er det derimot ikke likt over alt. Det er derfor fortsatt viktig å undersøke hva som gjelder dit man skal, og ikke minst å følge med på eventuelle endringer før avreise.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.