Rosa drømmebil til Silje Myrvoll i Bodø

nordvik

Silje har alltid hatt lyst på rosa bil, og så kom muligheten når hun skulle kjøpe sin første helt nye bil. Valget falt da på toppmodellen av den splitter nye Toyota RAV4.

– Jeg elsker rosa og ville ha en fet bil. Først var jeg forelsket i Land Cruiser, men så innså jeg at den både ble for stor og dyr som 5-seter. Dermed ble fikk jeg øynene opp for den nye RAV4, forteller Silje Myrvoll.

– Allerede 2. desember ble den nye bilen bestilt, lenge før nye RAV4 kom i butikken. Jeg tror at jeg var en av de første som bestilte. Når jeg først skulle ha en helt ny bil, valgte jeg på øverste hylle og gikk for toppmodellen RAV4 Executive Panorama. Bilen har full pakke med alt av utstyr man kan få på modellen. I tillegg har den AWD-i som gjør at framkommeligheten er god. Det er en bratt bakke der jeg bor, så om vinteren må jeg ha firehjulstrekk for å komme meg opp, forteller Silje.

– Jeg har aldri hatt helt ny bil før, så spranget fra den gamle Daihatsu applause 1991-modell var litt av et hopp. Den nye bilen har kraftig motor og god plass. I tillegg er det en selvladende hybrid, en ny og moderne motorteknologi. Her handler det om lavt forbruk, ikke rekkevidde på strøm. Forbruket ligger reelt på rund 0,5l på mila, som er helt innafor på en såpass stor SUV.Man kan trygt si at jeg er over middels interessert i bil siden det også er jobben min. I vår var jeg ferdig utdannet i reservedelsfaget og tok fagbrevet, og til daglig arbeider jeg på delelageret hos Nordvik Bodø, forteller Silje.

– Toyota leverer ikke den nye RAV4 i fargen rosa fra fabrikken, så da ble løsningen helfoliering. Fargen jeg valgte er helt spesiell, rosa matt metallic. Den lokale leverandøren Forretningstrykk ble hyret inn for å gjøre jobben og resultatet ble fantastisk, avslutter Silje fornøyd.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.