Fiskeriministeren søker jobb i Nordland

Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeriminister Harald T. Nesvik vil ut og jobbe i sjømatbedrifter i hele landet. Nå oppfordrer han bedriftene i Nordland til å invitere.

– Hver dag går flere tusen personer til en jobb i sjømatnæringen. Jeg vil møte de som er ute på havet, de som jobber på fabrikkene, de som røkter laksen og de som forsker på nye arter – kort sagt alle som står på for sjømatnasjonen Norge. Derfor oppfordrer jeg nå bedrifter til å invitere meg til en arbeidsdag, sier fiskeriminister Harald T. Nesvik.

Arbeidsdagene skal gjennomføres i løpet av våren og høsten. 

– Jeg gleder meg til å lære mer om hvordan det er å jobbe i sjømatnæringen. Jeg er innstilt på å lytte og lære, og ser frem til mange gode diskusjoner. Og som sunnmøring må jeg presisere at jeg gjør dette helt gratis, sier Nesvik.

Bedrifter som ønsker at fiskeriministeren skal komme og jobbe hos dem, kan sende invitasjon til . Noe behandlingstid må påregnes.

Skriv noen ord om hvorfor du vil at fiskeriministeren skal jobbe i din bedrift.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.