Ricochets ute med låta «Shooting Star»

hes

Rockelegendene i Ricochets har akkurat sluppet en splitter ny låt med tittelen «Shooting Star». Dette er en smakebit fra det som blir deres første album på sytten år, som ventes på nyåret. Deretter bærer det ut på klubbturné.

Ricochets tilbakekomst på festivalscener har filleristet publikum på festivalsletter som Øya, Bukta, Pstereo, Månefestivalen og Tons of Rock de siste somrene. Konsertene har fått panegyriske omtaler i pressen og massiv kjærlighet fra publikum – som hadde blitt både eldre og yngre siden sist!

Men opplevelsen vekket også til live de kreative kreftene i bandet, som har endt opp med å skrive et knippe nye låter til det som blir deres fjerde album – og det første siden 2005.

I februar 2023, legger derfor bandet ut på klubbturné med et rykende ferskt album i bagasjen, og allerede torsdag 24. november får du smakebiten «Shooting Star», en hardtslående og drivende energisk perle av en rockelåt, som virkelig bærer bud om at noe stort er på vei fra et potent band i storslag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.