DJ Joddski kommer på Dama Di

joddski

Fette helg med Joddski i regissørstolen betyr alltid noen av Skandinavias mest spennende artister på scena. Denne gangen er det ingen ringere enn Linni, som slo igjennom som en del av trapkongene Yoguttene for en håndfull år siden.

– Linni har gått fra å være en av den nye generasjonens festglade håp til en av de sterkeste pennene norsk musikk har på få år. Mer om han under, det er med stor glede vi presenterer kulthelten for første gang i Bodø, på vårt intime lille kulturhus Dama Di, sier Joddski.

Etter konserten, som starter 23.30, og dermed betyr midnattsmagi i musikkfestuka, har Joddski invitert en av sine beste musikalske venner, Triggafinga fra Hellas og Italia.

Triggafinga Int´l er en av de mest profilerte dancehall og reggae-djene i verden, og vinner konkurranser verden over.

– At han i det hele tatt tar turen opp til oss nord for polarsirkelen er helt ellevilt. Vi regner med at august er mild med oss, sånn at vi kan varme opp med liflige toner og kos i bakgården først, sier Joddski.

Bli mere kjent med Linni:

Med Yoguttene har Linni hatt fire førsteplasser på iTunes-listen, en strøm av radiosingler og opptredener på Skandinavias største festivaler. Deres betydning for den kommersielle og kunstneriske oppsvingen vi har sett i norsk hiphop de siste par årene kan neppe overvurderes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.