Dette er årets «Farmen»-gård

tv2

«Farmen» vender tilbake til Sørlandet for innspillingen av sesong 19, som sendes på TV 2 i høst.

– «Farmen» returnerer i år til vakre Fredheim gård i Søgne utenfor Kristiansand, forteller TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen.

Det er ikke første gang «Farmen» spilles inn på gården i Søgne. I 2006 ble nemlig sesong 4 av realityserien spilt inn på Fredheim gård – en sesong som ble sendt på TV 2 vinteren og våren 2007, og vunnet av Mikkel Isak Eira.

– Nå gleder vi oss til å reise tilbake til denne vakre kystgården på Sørlandet. Vi skal ut av skogen, og i år skal det bli fokus på sjømannslivet, seilskuter og havet, forteller Haldorsen videre.

Synes du det høres det fristende ut med saltvann i håret og sørlandsidyll anno 1923? Det er fortsatt åpent for nye søkere! Søknadsfristen er 31. mai.

– Vi har fått mange spennende søkere, men det er fortsatt mulig å melde seg på. For dem som blir med ligger alt til rette for et drømmeopphold langs Sørlandets fantastiske kystlinje, og med regionens spennende sjømannshistorie som bakteppe, sier programredaktøren.

«Farmen»-produksjonen inntar Sørlandet i sommer, og sesongen sendes på TV 2 Play og TV 2 Direkte høsten 2023.

– Planleggingen av sesongen er godt i gang og produksjonsselskapet Strix, som produserer «Farmen» for TV 2, har allerede etablert et svært godt samarbeid med kommunen og lokalbefolkningen, sier Kathrine Haldorsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.