Creedence Mania i Stormen: Skal få hele Bodø med på allsang!

fortunate sons

1969 er året som ga oss Woodstock, Månelandingen, Vietnamkrigen og store sosiale endringer over hele kloden. Og ikke minst er det året hvor Creedence Clearwater Revival kom med tre klassiske album og hits som Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Down on the Corner, Cotton Fields, Fortunate Son og Midnight Special.

Nå kommer tributebandet Fortunate Sons til Stormen konserthus i Bodø med konserten Creedancemania 2019 og lover god stemning og allsang.

– Vi ta med publikum tilbake til 1969, og gi de et gjenhør med alle de klassiske låtene som Creedence slapp dette året (Down on the Corner, Proud Mary, Who´ll stop the Rain, Cotton Fields) m.fl. Vi oppfordrer alltid publikum til å «ta på seg ruteskjorta og bli med allsang», og siden vi kryper opp mot 800 solgte billetter kan det se ut som vi får med «hele» Bodø på allsang, sier vokalist Tor Erik Fredheim til Bodøposten.no.

Norges fremste Creedence-band, Fortunate Sons, følger med andre ord opp publikumsfavoritten Creedence StoryNight med et nytt show spekket med hits i Bodø. Showet går av stabelen 2. november kl. 19.30.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.